Hantera rädslor

Hur ofta har det hänt dig att du går in i något med kraft och fullt förtroende? Du har en plan, vet vad du vill och har allt du behöver; för att i nästa stund, plötsligt, börja tvivla på dig själv och din förmåga? Energin och självförtroendet kanske blev som bortblåst? Eller du kanske saknar tron och energin från början? Var lugn, du är i gott sällskap! Det har även hänt mig.

Vad vore vi utan vårt ”förnuft” som fick oss att tveka när vi företar oss något nytt och riskabelt? Jo, vi skulle utsätta oss för fler risker och sannolikt få ta fler negativa konsekvenser av det. Problemet är bara att vi kan styras av tidigare rotade rädslor som även hindrar oss från att genomgå viktig utveckling eller att prova nya saker. Gamla sår eller erfarenheter har t.ex. skapat minnen, som gör att vi påverkas medvetet eller omedvetet i nuet. Det kan skapa problem i vår vardag, som även omvärlden kan börja reagera på.

Så är allt kört? Nej! Var lugn, lyckligtvis kan vi träna oss själva att påverkas mindre av våra rädslor. Det finns olika verktyg för att göra detta. Exempelvis inom psykologi, homeopati eller den shamanska traditionen. Om du t.ex. lever med akut fysisk eller psykisk ohälsa eller missbruk och är i behov av sjukvård, är det viktigt att du söker hjälp hos sjukvården i första hand. Fler verktyg kan ses som ett möjligt stöd och komplement till detta.

#drömfararen #dromfararen #shamanskhealing #energimedicin #shamanskenergimedicin #shaman #paqo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.