Att leva sina drömmar

I vår jakt på förändring, förnyelse eller läkning, är det lätt att tappa bort sig själv i alla de råd och den vägledning som erbjuds där ute. Personligen tänker jag att det är viktigt att vara selektiv utifrån vad eller vem vi låter styra våra handlingar. Utgår läran från något högre, som förmedlar kraft och tar fram ditt och andras inre ljus? Lever den som den lär? Eller förmedlar den huvudsakligen rädsla, oro, en känsla av att det inte är du eller obehag? (Inte sagt att förändring inte medför obehag, men du kanske förstår vad jag menar?)

Bild: Angel Origgi

Likaväl som vi måste vara sanna mot oss själva – att vi inte bara pratar om våra mål eller förändring utan även aktivt gör saker som ser till att förändring sker – lika viktigt är det att vi är selektiva med vad eller vem vi låter oss vägledas av. Så att vi inte glömmer att använda vår inre vägledning; vår högre klokskap. Eller så att vi förvirrar oss och vägleder oss bort från vår livsväg.

Jag tror att vi hela vårt liv behöver påminna oss själva om detta. Att vi behöver utvärdera och göra förändringar allt eftersom. Under det senaste åren har jag avslutat en cirkel och påbörjat en ny resa. Jag har flera gånger ifrågasatt innehållet i mitt liv; allt från vad jag gör till vem jag gör det med. Jag har många gånger varit rädd, ledsen och orolig av att släppa taget eller känna tillit till det nya. Men jag har aldrig ångrat de beslut och handlingar som har medfört nödvändiga förändringar i mitt liv. Förändringar som släppt in allt det härliga, nya som är mer i frekvens med min essens; mitt äkta jag.<3

Var rädd om ditt ljus – vilka drömmar behöver du manifestera?

#drömfararen #dromfararen #shamanskhealing #energimedicin #shamanskenergimedicin #shaman #paqo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 17 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.