Sinnets makt – min gåva till dig

Image: Ross Findon

En sak som förundrat mig under alla år som gått, är hur kraftfull vår förmåga egentligen är att manifestera saker i vårt liv. Om vi bara vet hur! Jag har till och med sett kurser i hur människor ska lära sig att beställa det liv de vill ha.

En viktig ingrediens är att veta VAD du vill ha (och vara försiktig med din formulering, så du inte får exakt det du ber om) samt din förmåga att ha tillit till det du vill ha eller sätta din intention i saker.

Sammantaget; var ska du börja? Mitt råd är; börja med dig själv och din inre värld. När din inre värld blir stilla, så att du kan lyssna till ditt högre jag, då får du också lättare att manifestera saker utifrån vad som är rätt för dig.

Jag har tagit fram några övningar, som stärker denna förmåga. Förutom att de bidrar till en förbättrad hälsa om du gör dem regelbundet! Dagliga rutiner som gör att du kan eliminera stress, där förmågan till inre stillhet t.o.m. har vetenskapligt stöd, reducerar nämligen även risken för kroppslig inflammation och följdsjukdomar. Är du intresserad av att prova, klicka här:

Om du inte vill missa fler inlägg och händelser; skriv upp dig för nyhetsbrevet här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.