Sacred essence / Helig essens

Helig essens (english below) används inom shamansk energimedicin och shamansk healing för att skapa heligt utrymme och fördjupa din kontakten med de allra högsta, vibrerande energierna/ljusvarelserna. Det kan användas för helande, beskydd, för att visa tacksamhet m.m. Det kan ses som en bro till skaparkraften och de allra heligaste och mest raffinerade av energier. Jag tänker att en viktig del i utvecklingen som helare är att lära sig att gå i ceremoni och skapa helig essens.

Sacred essence is used to deepen your connection to spirit. For healing, protection, gratitude and more. A connection to creator and all that is sacred and of the highest vibration. When walking the way of the healer, I find this ceremonial tradition to be an important part of the training.

#drömfararen #dromfararen #sacred #paqo #shaman #energimedicin #healing #shamanskhealing #energymedicine #fourwinds

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Copyright: A|exandra Redbjörk 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.